Punt divers

L'assemblea de treballadors de Lear aprova el calendari de mobilitzacions

L'assemblea de treballadors i treballadores de Lear-Roquetes ha aprovat un calendari de mobilitzacions amb l'objectiu de mostrar el seu rebuig al tancament de la planta. En aquestes manifestacions denunciaran el que consideren una deslocalització i exigiran a les administracions que defensin amb la seva actuació els llocs de treball de la multinacional i el teixit industrial de les Terres de l'Ebre. Per dilluns 26 d'octubre han convocat una manifestació amb el lema 'No al tancament de LEAR, volem faena' que sortirà de l'Ajuntament de Tortosa a les 18.00 hores. Dimarts 27 es produirà una concentració de treballadors a les portes de l'empresa, des de les 11 del matí a la 1 del migdia.

Dimecres 28 s'ha organitzat una assemblea al menjador de LEAR Roquetes a les 9.30 del matí. Pel dijous 29 està previst que els treballadors es concentrin a les portes de l'empresa, des de les 11 del matí a la 1 del migdia. Divendres 30 d'octubre s'organitzarà una altra assemblea de treballadors al menjador de LEAR Roquetes, a partir de les 9.30, mentre que dissabte 31 d'octubre tindrà lloc amb el lema 'Volem indústria, volem treball, no als tancaments', que sortirà a les 11.30 des de la Plaça del Carrilet de Tortosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.