Punt divers

Moren dues persones en xocar contra un camió grua de 48 tones a Sant Cugat Sesgarrigues

Dues persones han mort aquest dimecres al migdia en col·lidir amb un camió grua de 48 tones a Sant Cugat Sesgarrigues (Alt Penedès). Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'accident s'ha produït al voltant de tres quarts d'una del migdia al quilòmetre 1216,8 de la N-340, en sentit Vilafranca del Penedès, quan el cotxe en el qual viatjaven les dues víctimes mortals, de la marca BMW i amb matrícula de l'estat espanyol, ha quedat atrapat en xocar amb el camió grua. Per retirar les dues persones mortes, de les quals es desconeix la identitat i que eren el conductor del turisme i el seu acompanyant, ha calgut la intervenció d'una altra grua, segons els Bombers de la Generalitat.

En el sinistre han participat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra de Trànsit, sis dotacions i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.