Punt divers

L'alcalde d'Horta destaca que la feina dels Mossos ha permès que 'la veritat' sobre l'incendi 'surti a la llum'

L'alcalde d'Horta de Sant Joan (Terra Alta), Àngel Ferràs, ha expressat aquest dilluns la 'satisfacció' que viu el municipi per la detenció de dos homes com a possibles autors de l'incendi que es va produir a Horta l'estiu passat i que es va cobrar la vida de cinc bombers. Ferràs ha manifestat que, amb les detencions, 'surt a la llum pública el que el poble va defensar en tot moment', és a dir, que l'incendi no havia estat provocat per un llamp, tal com va assegurar el Govern. L'alcalde ha destacat i agraït la 'feina ben feta' pels Mossos d'Esquadra i la jutgessa de Gandesa, que han dut a les detencions, i ha explicat que el consistori està valorant si es personarà en el cas com a acusació particular.

'Vam tenir molta pressió, tant l'Ajuntament com el poble en general, i ara ens satisfà que es reconegui el que dèiem i defensàvem', ha declarat Ferràs, qui ha afegit que 'la veritat sempre perdura i sobresurt'.D'altra banda, l'alcalde d'Horta ha reconegut que d'aquest cas, que es troba sota secret de sumari, 'encara podrien sortir més coses que no se saben'. Si fos així, ha continuat, 'llavors ho jutjarem i analitzarem detalladament'.Tot i que no han volgut fer declaracions públiques perquè es tracta d'un succés que ha colpit molt el municipi, alguns veïns d'Horta han recordat a l'ACN que, quan es va iniciar l'incendi, ja van assegurar que el foc no s'havia originat on assenyalaven els agents rurals, sinó uns 800 metres més lluny, així com ja van explicar que havien vist a dues persones per la zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.