Punt divers

La cavalcada de Reis de Manresa estrenarà dues carrosses inspirades en elements de fantasia

CATALUNYA CENTRAL

La cavalcada de Reis de Manresa, que organitza l'Agrupació Cultural del Bages, estrenarà aquest any dues carrosses que recreen elements de fantasia. Una de les noves carrosses representa el conte de 'Blancaneus i els set nans' i l'altra tindrà la lluna com a motiu central. El seguici reial estarà format per unes 400 persones i està previst que es reparteixin uns 3.000 quilos de caramels. La cavalcada seguirà el seu recorregut habitual amb sortida al carrer del Bruc i arribada a la plaça Major. Com és habitual, les carrosses s'aturaran a la plaça de Crist Rei on els Reis d'Orient faran l'adoració del pessebre. La cavalcada té la col·laboració de diverses entitats de la ciutat.

La cavalcada començarà a les sis de la tarda i seguirà el recorregut habitual pel carrer Bruc, carretera de Cardona, Muralla de Sant Domènec, passeig de Pere III, plaça de Crist Rei, plaça Bonavista, carretera de Vic, Muralla del Carme, carrer Joc de la Pilota, carrer Sobrerroca i plaça Major.

Un cop a la plaça Major, l'alcalde de Manresa, Josep Camprubí, els farà lliurament d'una clau màgica que obre totes les portes dels habitatges de la ciutat. Posteriorment, pujaran al balcó del consistori per fer els parlaments.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.