Punt divers

Les Borges Blanques començarà a programar activitats al pavelló de l'Oli a partir de setembre

PONENT

L'Ajuntament de les Borges Blanques començarà a programar activitats al pavelló de l'Oli a partir de setembre -després de la festa major de la localitat que es celebra el primer cap de setmana-, un cop enllestides les obres d'adequació que s'hi estan duent a terme i que està previst que finalitzin al juliol. Així ho ha explicat la regidora de Festes de la localitat, Gemmà Farré, durant la visita que el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, ha fet a la capital de les Garrigues. Farré ha avançat que el consistori ja està preparant el programa d'activitats que aquesta tardor es duran a terme al pavelló així com el de la primavera vinent.

El pavelló de l'Oli, que quedarà unit amb el pavelló poliesportiu Francesc Macià, acollirà els certàmens firals que celebri la capital de les Garrigues entre altres activitats d'oci i culturals. El delegat del Govern ha destacat, durant la visita que ha fet aquest divendres a les Borges Blanques, la gran utilitat que el pavelló suposarà per la celebració de la Fira de l'Oli i per poder acollir altres esdeveniments. El recinte també estarà enllaçat amb el passeig del Terrall.El delegat del Govern també ha visitat altres projectes que el consistori garriguenc té en marxa. L'alcalde de la localitat, Miquel Àngel Estradé, li ha exposat el conjunt d'actuacions que les Borges està duent a terme com ara la construcció de l'Espai Macià, l'arxiu comarcal o el centre de tecnificació de tennis taula. El delegat del Govern ha assegurat que aquestes actuacions van més enllà de l'àmbit local  ja que 'són transformadores i de dimensió nacional'. Estradé ha explicat que l'ajuntament està cercant el finançament per poder tirar endavant els tres projectes que ja han rebut el suport del Departament de Cultura i de la Secretaria General de l'Esport.Altrament, Miquel Pueyo també ha afirmat que ja 's'ha acabat amb el discurs negatiu i de comarca deprimida que tradicionalment havien tingut els garriguencs'. El delegat ha destacat l'autoestima de la població d'aquesta comarca. Un exemple d'això, és el dinamisme que li dóna el viver d'empreses que hi ha a la població, ha dit Pueyo. Així mateix, ha comentat que una empresa de les Borges ha rebut l'encàrrec d'elaborar el lloc web de l'Aeroport de Lleida-Alguaire. 'A les Garrigues s'hi pot fer un oli excel·lent però també moltes altres coses', ha dit Pueyo. El delegat del Govern a Lleida també ha visitat les obres del centre històric que faran que alguns dels carrers quedin restringits al trànsit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.