Punt divers

Allau de crítiques dels veïns de Tremp per la pujada del rebut de l'aigua fins a un 300%

El rebut de l'aigua d'alguns veïns de Tremp s'ha vist incrementat fins a un 300%, augment que ha portat a molts veïns a anar a queixar-se a l'oficina que l'empresa encarregada de gestionar l'aigua té a les portes de l'Ajuntament. La sorpresa de molts veïns ha estat un paper que hi havia penjat a la porta en el que es justificava l'increment en una errada informàtica però en cap cas se'ls ha volgut indicar quin seria el total a pagar. Un habitatge familiar de Tremp ha passat a pagar uns 100 euros anuals a més de 100 trimestrals. Aquest augment el consideren desproporcionat i per això s'han anat a queixar ocasionant cues de fins a 40 persones a les portes de l'oficina de l'aigua.

Coincidint amb l'arribada dels rebuts de l'aigua a moltes llars hi havia un ple municipal programat en el que s'ha tractat el tema de l'increment del l'import del rebut. Durant el transcurs del ple, Esquerra Republicana de Catalunya ha demanat per tercera vegada qe l'Ajuntament de Tremp (PSC) rectifiqui en el 'desorbitat' augment de la taxa de l'aigua. Esquerra ha dit que ja en la proposta aprovada en el mes de novembre amb els vots de PSC i CIU ha general un gran malestar entre la ciutadania de Tremp que veu augmentat més d'un 300% el seu rebut.Esquerra creu que les noves tarifes han fet disparar els rebuts i que tal i com estan plantejades graven especialment les famílies. Esquerra ha demanat la retirada dels rebuts i el replantejament de la taxa de l'aigua. L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, ha parlat de 'errada' informàtica de la nova empresa que gestiona l'aigua, i no ha volgut donar les xifres dels diners que s'ingressaran, ni tampoc els que s'han ingressat en l'anualitat 2008. El grup municipal d'Esquerra assistirà a una reunió informativa que es farà demà i no descarta demanar que s'assumeixin responsabilitats polítiques per aquest tema.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.