Punt divers

Tremp acull aquest diumenge l'entrega del premi literari de contes Vent de Port

PONENT

La biblioteca pública Maria Barbal de Tremp acollirà aquest diumenge el lliurament del premi literari de contes Vent de Port. Aprofitant l'entrega de la 15a edició del guardó, com cada any, també es presentaran el recull de contes que porta el mateix títol i les il·lustracions dels diversos artistes pallaresos que hi han col·laborat. Enguany el conte guardonat és 'Lladre d'amor' de Manuel Avinyó. La convocatòria ha comptat amb 134 participants, el 40% dels quals és la primera vegada que s'hi presenten. El premi són 2.100 euros i la publicació del llibre, a càrrec de Pagès Editors. El premi Vent de Port es convoca des del 1994.

Pel que fa a la procedència, més de la meitat dels concursants són de l'àrea de Barcelona. Tot i així, hi ha hagut participants de les quatre províncies catalanes, així com també de les Illes Balears i del País Valencià. El jurat ha estat format per Ada Castells, Jordi Mir, Vicenç Llorca, Joan Carretero i Marta Rollan (guanyadora de l'edició anterior).

L'entrega de premis es durà a terme aquest diumenge i no aquest dissabte, tal com l'ACN havia informat inicialment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.