Punt divers

Ausàs diu que és evident que la 'caverna espanyola' s'agiti sempre que Catalunya impulsi els seus interessos nacionals

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha secundat aquest dijous al matí les paraules del president Montilla sobre el fet que la consulta independentista d'Arenys de Munt (Maresme) agiti la 'caverna espanyola' i ho ha considerat una evidència. En aquest sentit, Ausàs ha afegit que el Govern i els catalans en general no poden marcar el seu calendari polític en funció dels interessos d'aquesta 'caverna espanyola' perquè són 'antagònics' als seus, per aquest motiu, no ha volgut fer cap més declaració al respecte.

Segons el conseller Ausàs, a la 'caverna espanyola' no li costa gaire agitar-se però, aquesta, ho fa encara més quan es produeixen situacions on el rerefons sigui Catalunya, el seu autogovern i els seus interessos nacionals. Per aquest motiu, ha considerat una evidència que la 'caverna espanyola' s'hagi agitat seriosament arran de la consulta independentista que se celebrarà el pròxim dia 13 de setembre a Arenys de Munt.El conseller Ausàs ha fet aquestes declaracions al nucli del Tarròs, agregat a Tornabous (Urgell), després de presentar el projecte del centre d'interpretació del president Lluís Companys que es finançarà amb els fons Feder.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.