Punt divers

Montilla creu que encara hi ha temps de trobar un 'punt comú' respecte la Llei electoral

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat, aquest diumenge al migdia, que 'encara som a temps' de trobar un 'punt comú' respecte la proposta de Llei electoral que va presentar la comissió d'experts. Montilla ha fet aquestes afirmacions després que aquest divendres fracassés la ponència sobre la Llei electoral de Catalunya per la impossibilitat dels partits de posar-se d'acord. Montilla ha demanat als partits que deixin les pròpies propostes 'al calaix' i posin damunt la taula la proposta, que en el seu moment, va elaborar el consell d'experts. El president de la Generalitat ha fet aquestes declaracions en la inauguració de la nova plaça de l'Ajuntament de Castellnou de Bages.

José Montilla ha afirmat que és una 'llàstima' que els partits no arribessin a un acord aquest divendres al Parlament per tirar endavant la Llei electoral de Catalunya. A més, ha destacat que per fer aquesta llei no necessiten l'ajuda de Madrid sinó que depèn de la 'vocació d'entesa i col·laboració dels partits' perquè es pugui arribar a un acord.Segons el president de la Generalitat, encara som a temps de 'deixar les propostes de cada partit al calaix' i trobar un 'punt comú' respecte la proposta que va presentar la comissió d'experts. Montilla ha afegit que encara hi ha temps per 'donar el missatge' que 'som capaços d'entendre'ns tots plegats renunciant tothom en favor d'unes normes que puguin ser més democràtiques, modernes i eficients'. Recursos per al món localEl president de la Generalitat, en la seva visita a Castellnou del Bages, ha destacat la importància de treballar conjuntament amb el món local i donar-hi 'suport'. Segons Montilla, des del desembre de 2003 fins ara, el Govern a 'multiplicat per 300 els recursos destinats al món local'. Els recursos per al món local que contempla el pressupost per al 2010, segons Montilla, s'han 'ampliat' tot i que 'no com voldrien'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.