Punt divers

L'aeroport Lleida-Alguaire s'estrenarà aquest desembre amb vols xàrter per a esquiadors

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha afirmat que l'aeroport de Lleida-Alguaire començarà a funcionar amb vols xàrter per portar gent als Pirineus a esquiar i, d'aquesta manera, poder aprofitar la temporada de neu. L'aeroport està gairebé enllestit i ha d'entrar en funcionament aquest mes de desembre. Segons Ros, des del Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP), sota la direcció de Ports i Aeroports, està negociant amb les companyies aèries i el primer bloc de destinacions estarà dedicat al turisme de neu des d'Europa, tot i que s'espera acordar cinc destinacions europees i tres d'espanyoles, igual que altres aeroports com ara el de Reus o el de Girona.

L'aeroport de Lleida Alguaire vol ser el punt d'arribada dels viatgers que vagin als Pirineus a esquiar i, per això, Ros ha assegurat que ja es vol començar aquesta mateixa temporada perquè aquest sigui un dels principals productes que oferirà l'aeroport.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.