Punt divers

Treball farà de mediador perquè empresa i treballadors de Lear de Roquetes arribin a un acord en la negociació de l'ERO

La direcció de l'empresa Lear i els treballadors no han arribat a cap acord pel que fa a les condicions de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de suspensió temporal de contractes per 90 dies hàbils, presentat per l'empresa a la planta de Roquetes (Baix Ebre). No obstant, en la reunió mantinguda aquest dijous, tant els representants dels treballadors com els de la direcció s'han mostrat disposats a arribar a un acord, de manera que han demanat al Departament de Treball que faci de mediador, perquè ajudi a aportar una solució al conflicte laboral. La reunió amb el Departament tindrà lloc el pròxim dilluns a les deu del matí, a la seu dels serveis territorials de Tortosa.

El secretari general de CCOO a les Terres de l'Ebre, Josep Casadó, ha explicat a l'ACN que 'no hi ha cap interès en que s'allarguin les negociacions' i ha manifestat que, tot i que el termini per negociar està 'pràcticament acabat', amb la intervenció de l'Administració es podria allargar. L'ERO temporal afecta els 518 treballadors de la planta de Roquetes, dedicada a la fabricació de cablejat d'automòbil. En principi, l'expedient temporal acabaria a finals d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.