Punt divers

Nadal assegura que el Túnel de Peramola s'obrirà entre avui i demà

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha assegurat, en una entrevista a COMRàdio, que el Túnel de Peramola () s'obrirà entre avui i demà. 'El varem tancar perquè es van detectar algunes fissures que van fer obrir, als operaris, algunes cates que es van deixar obertes' ha explicat Nadal. Per algunes d'aquestes van caure pedres com un puny i per 'precaució' es va procedir al tancament. Tot i això, després de diversos dies amb el túnel tancat, Nadal ha anunciat que es preveu obrir-lo i normalitzar la situació ja que 'creiem que tot està correcte' tot i que ha afegit que 'la seguretat en aquestes qüestions, on mana la natura, mai no es pot donar al 100%'.

Nadal ha explicat que el tancament d'aquest túnel ha suposat un desgast per a la conselleria però ha assegurat que prefereix això per 'plena seguretat' ja que 'val més que no ens la juguem'. El conseller també ha anunciat que amb els temporals també van detectar algunes fuites d'aigua al llarg del túnel que té una llargària de 700 metres.D'altra banda, durant l'entrevista també s'han fet referència als sectors que estaven en contra del túnel però que ara es queixen perquè està tancat. El conseller ha assegurat que, al fer aquest tipus d'obres, s'ha de mirar si l'impacte és positiu o negatiu, però no des del punt de vista mediambiental sinó d'infraestructures.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.