Punt divers

Intervenen 52.500 paquets de tabac de contraban valorats en 137.500 euros a Montellà i Martinet

La Guàrdia Civil va detenir aquest dimecres dos veïns de Balsareny acusats d'intentar introduir des d'Andorra a l'Estat 52.500 paquets de tabac valorats en 137.500 euros a Montellà i Martinet (Cerdanya). Els fets es remunten al passat 30 de maig quan els dos detinguts, K.B.F., de 23 anys i J.G.M., de 24 anys, ambos veïns de Balsareny (Bages), va ser enxampats 'in fraganti' la Guàrdia Civil però van poder fugir per l'interior de la localitat ceretana. Els agents van veure com dos individus feien el transbord d'uns paquets des d'una furgoneta amb matrícula andorrana a una altra amb plaques espanyoles.

Els agents van trobar a l'interior dels dos vehicles 52.000 paquets de tabac ros de vàries marques, valorades en 137.500 euros. El Jutjat d'Instrucció número 1 de la Seu d'Urgell es va fer càrrec del cas. Els dos detinguts van quedat en llibertat després de declarar e dependències policials. La Guàrdia Civil no descarta noves detencions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.