Punt divers

CiU de Benavent de Segrià denuncia l'equip de govern per no proclamar com a pubilla la jove més votada

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Benavent de Segrià (Segrià) ha qualificat de 'frau' i d''indignant' l'elecció el passat 11 de setembre de la pubilla de la població del 2010. Els nacionalistes s'han adonat que el document registrat al consistori recull que la jove que va obtenir més vots va ser proclamada damisel·la mentre a la que li corresponia el segon lloc, néta del regidor de Cultura Ramon Subirà, va ser proclamada pubilla. CiU acusa l'equip de govern (PSC i PP) de 'falsejar' els resultats i de 'jugar amb les il·lusions dels nens i enganyar a tot el poble' i per això, la federació reclama 'la reparació immediata del frau' i que se'n derivin responsabilitats polítiques.

Els fets es remunten a l'11 de setembre quan els veïns de Benavent van ser cridats a votar l'elecció de la Pubilla i de l'Hereu del 2010. Un cop fet el recompte de vots, amb el vist-i-plau de l'alcaldessa, Rosa Maria Caselles (PSC), i de l'equip de govern, s'hauria d'haver proclamat pubilla la jove que va rebre més vots, fet que no va susseir segons CiU.Els nacionalistes s'han adonat que en el document registrat a l'ajuntament on hi ha transcrit el recompte real de vots es pot comprovar com la pubilla escollida no va ser la jove qui més suports va rebre si no que va quedar en segon lloc. Tenint en compte que el document recull els resultats 'reals' de les votacions, CiU considera l'elecció de la pubilla com un 'frau' fet 'amb total premeditació i sense deixar marge a errors'. Per això considera l'elecció com a acte 'immoral i mesquí'.  CiU acusa l'equip de govern de 'manca d'ètica' el fet de 'falsejar el resultat d'unes votacions en què hi han implicats nens, els seus sentiments i il·lusions'. Per això, davant els fets, la federació exigeix 'la reparació immediata del frau, la retractació personal dels culpables i la disculpa pública a tots i cadascun dels veïns del poble'. Així mateix, CiU també demana que s'assumeixin responsabilitats polítiques que vagin acompanyades de dimissions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.