Punt divers

S'estrenen dues expedicions més de bus entre Esterri d'Àneu i Lleida i es reestructura el servei

PONENT

La nova reestructuració del servei de bus entre Esterri d'Àneu i Lleida per millorar l'accessibilitat s'ha estrenat aquest dimecres. Entre les millores que s'han implantat s'ha de destacar: l'oferta de dues expedicions més entre Esterri d'Àneu i Lleida, i dues expedicions d'anada i dues de tornada entre Esterri d'Àneu i la Pobla de Segur per facilitar l'accessibilitat a l'estació de ferrocarril i promoure els intercanvis modals amb la línia Lleida - la Pobla de Segur. Aquesta reestructuració també preveu la creació de noves parades al tram entre la Passarel·la i Balaguer i s'implantarà un nou recorregut en el tram intermedi entre la Passarel·la i Balaguer.

Aquesta remodelació l'ha presentat el director de serveis territorials del departament de Política Territorial a la zona de l'Alt Pirineu, Jordi Mas, que ha recordat que aquest bus dóna servei a un conjunt de municipis de les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Noguera i el Segrià. Mas ha dit que el tram intermedi, entre Balaguer i la Passarel·la, discorre per Camarasa, Figuerola de Moià i la Baronia de Sant Oïsme. L'alcalde d'Esterri d'Àneu, Ramon Villuendas, ha dit que aquesta remodelació era necessària, donat que molta gent dels Pallars utilitzen aquest servei per anar a treballar. Villuendas ha dit que ara l'assignatura pendent és remodelar la línia de bus que connecta el Pallars amb Barcelona i ha demanat reduir el temps del trajecte i la tarifa. En aquest sentit i a tall d'exemple ha explicat que quan estudiava a Barcelona li sortia més econòmic agafar un pack per anar a esquiar amb forfet inclòs que agafar el bus. Villuendas ha denunciat que els preus són excessius, donat que els que utilitzen aquest servei són els més necessitats, i l'anada i tornada d'Esterri d'Àneu a Barcelona costa més de 50 euros.El director general del Transport Terrestre, Manel Villalante, ha excusat la seva absència a Esterri d'Àneu i presentarà el servei a Àger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.