Punt divers

L'Ajuntament de Tremp rebaixa en un 10% les retribucions als càrrecs electes

ALT PIRINEU I ARAN

L'Ajuntament de Tremp ha aprovat aquest dimecres rebaixar en un 10% les retribucions als càrrecs electes i en un altre 10% l'aportació per a subvencions a entitats. L'Ajuntament ha adoptat aquesta mesura degut a la pèrdua creixent d'ingressos provinent de les llicències d'obres i les plusvàlues. Durant la sessió plenària s'ha aprovat encarregar un Pla de Sanejament Financer amb l'objectiu d'obtenir una diagnosi de l'estat econòmic i financer de l'Ajuntament i la proposta de mesures correctores. L'Ajuntament ha aprovat el pressupost per a l'any 2009 per un total de 8,5 MEUR. Malgrat les mesures de contenció continuarà fomentant la inversió d'obra pública gràcies al Pla de Barris, i al 'Plan Zapatero'.

L'Ajuntament de Tremp ha arribat a un acord amb l'ICAEN (Institut Català de l'Energia) pel qual aquesta entitat durà a terme una avaluació de l'estat dels subministraments energètics de l'Ajuntament de Tremp i de tots els seus equipaments per tal de millorar l'estalvi energètic i, en conseqüència, econòmic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.