Punt divers

El Govern ha obert diligencies per aclarir la caiguda del cable elèctric que va provocar un tall de 8 hores a la C-13

ALT PIRINEU I ARAN

El delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, ha explicat que s'han obert diligències per aclarir la caiguda del cable d'alta tensió a la C-13, la matinada del diumenge, i el retard en la reparació de l'avaria que va suposar, que la carretera que uneix Tremp i la Pobla de Segur, estes unes 8 hores tallada en els dos sentits de la marxa. Víctor Orrit ha dit que segurament aquest informe, que s'està acabant de redactar, donarà peu a l'obertura d'un expedient a la companyia Red Elèctrica per part de la Direcció General d'Energia. Orrit ha dit que no hi ha cap justificació per tardar 8 hores en la reparació d'un problema d'aquestes característiques.

El delegat ha explicat que va ser una avaria molt 'greu' però la facilitat d'accés al lloc havia d'accelerar la seva reparació.

Víctor Orrit ha dit que tant des del Govern, com des dels Ajuntaments, com des dels propis ciutadans és molt difícil d'entendre que una avaria que es detecta aproximadament a les 4 de la matinada dels diumenge no queda solucionada fins a la una del migdia.

La caiguda d'aquest cable d'alta tensió a la carretera a més d'obligar a tallar la via durant unes 8 hores va deixar sense subministrament elèctric de manera intermitent a diferents barris de Tremp, alguns nuclis agregats del municipi de Tremp com Palau o Puigcercós o a l'Acadèmia Militar Bàsica de Suboficials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.