Punt divers

Ausàs inaugura les obres d'arranjament de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixén - la Vansa

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha inaugurat aquest dissabte les obres d'arranjament del magatzem de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixén - la Vansa (Alt Urgell). Amb l'actuació de millora l'estació pot adaptar el magatzem com a ús de garatge per a diversos vehicles especials de manteniment de les pistes d'esquí. L'edifici, de 135,70 metres quadrats útils, consta d'un únic espai en forma quadrada. Amb les obres s'han substituït les bigues actuals per unes d'acer i s'ha completat la coberta amb uns panells metàl·lics amb aïllament tèrmic incorporat. Durant la visita, Ausàs ha estat acompanyat de l'alcaldessa de Josa i Tuixén (Alt Urgell), Maria Carme Valls.

L'actuació ha tingut un pressupost de 117.418,66, dels quals Governació n'ha aportat 105.676,79 a través del Pla únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). A l'estació d'esquí, el conseller Jordi Ausàs també ha visitat les obres de la xarxa de captació i emmagatzematge d'aigua. La construcció d'aquestes infraestructures tenen un pressupost de 140.592 euros i el Departament de Governació n'inverteix 126.823,83 a través del PUOSC. Millora de l'enllumenat de Tuixén Ausàs també ha visitat les obres de substitució i millora de l'enllumenat públic de Tuixén per tal d'adequar-lo a les normatives vigents. Aquestes obres tenen un pressupost de 300.299,39 euros i el Departament de Governació en finança 285.284,42 euros.  Nou tractor-llevaneusAusàs i Maria Carme Valls també han presentat el nou tractor llevaneus adquirit pel municipi, i finançat amb 80.559 euros, el 95% del total, per part de Governació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.