Punt divers

Comencen els treballs de millora del carrer Llorenç Vilaró de Mollerussa que passarà a ser de sentit únic

PONENT

Els esperats treballs de millora del carrer Llorenç Vilaró de Mollerussa van començar aquest dilluns. L'alcaldessa de la capital del Pla d'Urgell, Teresa Ginestà, ha explicat que molt probablement el vial passarà a ser de sentit únic per al trànsit rodat per tal de millorar la seguretat dels vianants i adequar correctament l'aparcament a la zona. Segons Ginestà, el fet de convertir el carrer en sentit únic ja era una reclamació dels veïns i comerciants de la zona que trobaven insegur el pas de vehicles en ambdós sentits. Les obres està previst que s'allarguin fins pels volts del 19 de març, coincidint amb la celebració de la Fira de Sant Josep dedicada a la maquinària agrícola.

A banda de la repavimentació de l'asfalt del carrer, els treballs de millora del carrer Llorenç Vilaró també comportaran la reconstrucció de la vorera del davant de les piscines municipals i l'adequació d'un pas per a discapacitats.

Tot i que la conversió del vial en sentit únic és molt provable, Teresa Ginestà ha explicat que en aquests moments aquesta opció està en fase d'estudi per la Policia Local. Així mateix, l'alcaldessa ha considerat que aquest canvi vial generarà més beneficis per als comerciants de la zona ja que disminuirà el perill per als vianants i es facilitarà l'aparcament dels vehicles.

Els treballs han començat aquesta setmana perquè el consistori va preferir que es poguessin desenvolupar amb normalitat les festes nadalenques a la zona.

Recordem que la millora del carrer Llorenç Vilaró de Mollerussa ha estat llargament reivindicada pels veïns de la zona, sobretot després que l'anterior equip de govern de CiU hi comencés a implantar els tubs del sistema de la recollida pneumàtica de la brossa que finalment va ser descartada per l'actual equip de govern del PSC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.