Punt divers

El Govern impulsa la millora de la C-153 entre l'Eix Transversal i l'accés a Tavèrnoles

CATALUNYA CENTRAL

El Govern impulsa la millora de l'actual encreuament entre la C-153 i la BV-5213, d'accés a Tavènoles (Osona) i el parador de Sau (Osona). Per aquest motiu, aquest dimarts ha aprovat l'ocupació urgent de béns i drets afectat per aquestes obres de millora. Aquesta actuació compta amb una inversió prevista de 820.000 euros. Les obres començaran durant el segon trimestre d'any i tindran un termini d'execució de cinc mesos. Actualment, la cruïlla entre la C-153 i la BV-5213, situada a 750 metres de l'enllaç amb l'Eix Transversal, no compta amb carrils d'espera i no permet els moviments de canvi de sentit. Per això, el Govern ha previst crear dos carrils centrals a la C-153 i una rotonda a la BV-5213.

Els nous carrils centrals facilitaran els girs a l'esquerra als vehicles que provenen de Roda de Ter (Osona) i volen accedir a Tavèrnoles i als que venen de Tavèrnoles i es volen incorporar a la C-153 cap a l'Eix Transversal. Per a formar aquests carrils, s'eixamplarà la calçada de la C-153, actuació que també servirà per eliminar un revolt existent. També es construirà una rotonda a la BV-5213 que permetrà fer un canvi de sentit amb seguretat. Les obres també inclouran l'eixamplament d'un tram de 250 metres de la C-153 entre el final de l'enllaç amb l'Eix Transversal i l'encreuament amb la B-5213.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.