Punt divers

Una empresa del Pallars ofereix paquets turístics que inclouen treure's el carnet de conduir

L'Autoescola Pallars, de la Pobla de Segur, ofereix als seus alumnes paquets turístics que inclouen treure's la teòrica del carnet de conduir per afrontar l'actual situació de crisi econòmica. Es tracta de cursos intensius destinats majoritàriament a la gent de fora del Pirineu i d'aquesta manera atraure nous clients. Ferran Arjó, de l'Autoescola Pallars, explica que per evitar haver d'acomiadar treballadors ha optat per aquesta fórmula que li ha de permetre captar nous clients. Ofereix una setmana intensiva per treure's la teòrica de conduir amb un paquet d'activitats d'aventura com una baixada amb ràfting, una excursió a cavall, un bateig de caiac i un descens de barrancs més sis nits d'hotel.

Ferran Arjó, explica que a més de combinar la teòrica del carnet de conduir i activitats esportives garanteix l'aprovat de teòrica. Amb això vol dir que si un alumne no aprova a la primera hi ha de renovar papers, l'autoescola els hi renovarà fins que l'alumne aprovi sense cap cost per l'alumne. Per Arjó aquesta mesura a més d'afavorir a la seva empresa també portarà clients a les empreses d'esports d'aventura del Pirineu. L'objectiu és captar gent què mentre fan les vacances al Pirineu aprofitin per treure's el carnet de conduir. El paquet que ofereix l'Autoescola Pallars té un cost únic de 700 euros.Es tracta de reactivar l'empresa per no haver d'acomiadar treballadors o reduir les hores de feina, diu Arjó. Aquesta oferta és valida per les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça i Val d'Aran, comarques on l'Autoescola Pallars té obertes oficines. Els carnets que ofereix són tant el de cotxe, com el de camió i autocar. Si aquesta iniciativa té bona acollida, des de l'autoescola no es descarta ampliar-la a l'hivern i combinar esquí i treure's el carnet de conduir.Lluís Gómez, alumne de l'autoescola, s'ha desplaçat des d'un poble del costat de Barcelona fins a la Pobla de Segur (Pallars Jussà) per treure's el carnet de conduir. Gómez explica que la natura i l'esport li agraden molt i que aquesta oferta li ha semblat interessant per poder fer aquestes dos coses a la vegada i de forma intensiva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.