Punt divers

Més d'11.000 persones passen per la 26a edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa

La 26a edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil ha tancat les portes amb més d'11.000 visitants, 3.600 dels quals eren alumnes procedents d'una vintena d'escoles de tot Catalunya, com ara el Bruc, Sort, Almenar o Arbeca i de la pròpia comarca del Pla d'Urgell. El coordinador del saló, Miquel Varea, ha explicat en una roda de premsa, que el nombre de visitants és semblant a l'edició anterior, i que s'ha reduït el nombre d'escolars perdonar més qualitat a les trobades programades amb set autors durant el Saló del Llibre. Aquest any ha participat més gent a les activitats del saló com ara les visites de Geronimo Stilton i el Banyetes.

Per altra banda, el regidor de cultura, Eduard Comalada, ha estacat que el saló està plenament consolidat com a referent per promoure la lectura, la qualitat de l'espai on es fa i el treball dels monitors que s'han adaptat a l'edat dels escolars que el visitaven. Comalada ha destacat també la presència de públic professional al saló, interessat en conèixer els productes exposats i exportar les exposicions a altres indrets de Catalunya i de la franja. L'alcaldessa, Teresa Ginestà, afirma que el saló va néixer fa 26 anys per ser itinerant i que des de en fa vuit, se celebra a Mollerussa. El saló organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i l'Ajuntament de Mollerussa, segons Varea, es planteja de cara al futur, mantenir l'equilibri entre visites escolars, lliures i professionals d'aquesta edició, guanyar en qualitat del que s'exposa, preparar millor les trobades dels escolars amb els autors i incrementar les visites d'alumnes d'ESO, amb més autors per al seu nivell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.