Punt divers

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà lliura 70 carrets de la compra als participants a la campanya de prevenció de residus

ALT PIRINEU I ARAN

La deixalleria de Sort ha estat aquest dissabte l'escenari en el qual s'han lliurat 70 carrets de la compra fabricats amb banderoles publicitàries als guanyadors del sorteig de la primera campanya de prevenció de residus que es va iniciar a la comarca a finals de novembre. El sorteig dels regals s'ha fet entre totes les persones que han utilitzat alternatives a les bosses de plàstic a l'hora de fer les seves compres. La campanya, feta amb el suport de tots els comerços del Pallars Sobirà, ha tingut per objectiu informar a la població de diferents propostes per reduir la quantitat de residus. Per aquest motiu, els establiments han repartit un total de 3.500 bosses de roba, i s'ha promogut un curs de paqueteria generant el mínim de residus i de creació d'ornaments amb materials reciclats on hi van participar diferents comerciants de la comarca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.