Punt divers

El grup de CIU al Consell Comarcal del Pallars Sobirà denúncia una nova pujada de la taxa d'escombraries

El grup de CIU al Consell Comarcal del Pallars Sobirà denuncia que l'equip de govern d'aquest organisme ha aprovat l'augment de la taxa d'escombraries sense tindre en compte l'acord pres pel Consell d'Alcaldes, contrari a aquesta pujada. El grup de Convergència i Unió al Consell Comarcal del Pallars Sobirà informa que ja en l'any 2007 es va oposar a l'increment d'un 15% d'aquesta taxa, i ha continuat oposant-se ara a una nova pujada del preu del 2%. El grup de CIU, considera que 'l'equip de Govern del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, sempre acaba repercutint en els ciutadans la seva manca d'imaginació alhora de trobar solucions per a disminuir els costos del servei d'escombraries'.

Per aquest motiu CIU proposa tot un seguit de mesures per fer front a la taxa sense repercutir-la en els ciutadans, com ara un estudi exhaustiu dels costos de la taxa i la posada en marxa de mesures per abaratir el servei, la potenciació de la recollida selectiva amb campanyes de conscienciació de la població, una major implantació de la recollida de la fracció orgànica i una actualització de padrons municipals. Segons la representació de CIU al Consell Comarcal, la correcta aplicació d'aquestes mesures, juntament al gran nombre de segones residències de la comarca que durant bona part de l'any estan deshabitades, pel que gairebé no generen residus però si que fan front a la taxa, haurien de ser suficients en aquests moments de crisi per tal de no carregar més la malmesa economia de les famílies Pallareses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.