Punt divers

Mor una regidora d'ERC de l'Ajuntament de Mollerussa

PONENT

La regidora d'ERC a l'oposició a l'Ajuntament de Mollerussa Mònica Cusiné, de 40 anys, ha mort aquest dilluns al matí de forma sobtada quan era al seu lloc de treball a Bellpuig (Urgell). Segons s'ha informat des del grup municipal d'ERC, el consistori portarà a terme aquest dilluns al vespre un ple extraordinari en record de la regidora. Així mateix, les causes concretes de la mort no es podran saber fins que s'hagi fet l'autòpsia al cadàver, procediment previst per demà dimarts. El portaveu d'ERC, Ignasi Serret, ha assenyalat que lamenten profundament aquesta inesperada pèrdua i ha agraït a Cusiné "el seu servei al municipi i al país".

Serret també ha explicat que d'entrada el consistori havia pensat a suspendre la cavalcada dels Reis Mags d'Orient prevista per a dos quarts de set de la tarda, però que per explícita voluntat de la família de la difunta es continuarà endavant amb els actes programats. L'única modificació que d'entrada es preveu és que els Reis Mags no seran rebuts a l'ajuntament com s'ha fet tradicionalment sinó que la recepció tindrà lloc en una plaça annexa, la Manuel Bertran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.