Punt divers

Navàs se suma a les reivindicacions del Consorci Viari per a unes millors infraestructures ferroviàries al Bages

CATALUNYA CENTRAL

El Ple de l'Ajuntament de Navàs s'ha sumat al manifest del Consorci Viari de la Catalunya Central que reclama unes millors infraestructures ferroviàries per a la comarca del Bages. L'alcalde de Navàs, Josep Oliva, ha explicat que Navàs coincideix en les reivindicacions d'una millor connexió en tren des de Manresa fins a Barcelona. Oliva ha recordat que les actuals connexions 'disten' molt de les que hi hauria d'haver al segle XXI i destaca que les velocitats són semblants a les que hi havia als anys seixanta. A més, Navàs també posa un èmfasi especial en el fet que s'agilitzi el projecte de recuperació de les antigues línies de mercaderies per al transport de viatgers.

El Consorci Viari de la Catalunya Central va signar fa unes setmanes un manifest en què es demanava un canvi d'actitud a la conselleria de Política Territorial i Obres Públiques en la planificació de les infraestructures ferroviàries del territori. Des del Bages es va valorar molt negativament la 'nul·la' sensibilitat per reduir el temps de trajecte entre Manresa i Barcelona i la supressió del futur ramal ferroviari d'alta velocitat que havia d'unir Manresa i Martorell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.