Punt divers

Governació invertirà 2,5 milions d'euros en serveis de telecomunicacions a l'Alta Ribagorça fins al 2010

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, ha presentat el pla, que inclou 30 actuacions per dotar de telefonia mòbil, Internet de banda ampla i TDT tots el nuclis de població de més de 50 habitants, i de més petits, atenent a les especificitats del territori. Al mateix temps, també permetrà donar cobertura de banda ampla i telefonia mòbil a tots els polígons industrials. El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha presentat aquest dimarts les actuacions que el pla Catalunya Connecta inclou a l'Alta Ribagorça. Hi ha un total de 30 actuacions, de les quals ja se n'han dut a terme 12, cosa que ha suposat una inversió d'1 milió d'euros.

Entre les 18 actuacions que queden pendents de fer, amb un pressupost d'1,5 milions d'euros, hi ha la construcció de tres noves torres de telecomunicacions, i la compartició de 3 més, per fer arribar els serveis de TDT i banda ampla, principalment, tot i que també de telefonia mòbil a aquells nuclis de població que encara no en tenen. Durant la presentació de l'Alta Ribagorça Connecta, s'ha signat la constitució d'una comissió de seguiment del pla entre el Consell Comarcal i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. El secretari Jordi Bosch ha destacat l'esforç que s'està fent per dotar d'infraestructures la comarca, ja que la major part d'aquestes actuacions es duen a terme en els nuclis de menys de 50 habitants que, d'entrada, quedaven fora del pla Catalunya Connecta, i ha manifestat que 'amb aquestes infraestructures, es contribueix a potenciar el desenvolupament a tots nivells dels ciutadans de l'Alta Ribagorça'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.