Punt divers

La Fira de Sant Josep de Mollerussa inclourà enguany un mercat de venda directa de productes agraris

La 138a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, que se celebrarà del 19 al 21 de març, amplia enguany l'espai dedicat al sector agroalimentari perquè al conjunt de participants d'altres anys -una quinzena-, cal sumar-hi una vintena de productors que vendran directament els seus productes als visitants de la fira, instal·lats en una nova carpa de 600 metres quadrats que hi haurà darrere els pavellons firals. A data d'avui, la Fira Catalana de la Maquinària Agrícola i Saló de l'Automòbil ja ha superat la xifra de participació de l'any passat (271 expositors) i les previsions de l'organització passen per gairebé als 300. També creixien els que venen de fora de Catalunya.

Fira de Mollerussa destaca l'augment d'expositors vinguts de fora de Catalunya sobretot procedents d'Aragó, Ciutat Reial, Madrid, Múrcia, Granada, Càceres, Sòria o francesos.Pel que fa al programa d'actes, ja han confirmat l'assistència al certamen el conseller d'Educació, Ernest Maragall, qui presidirà l'acte d'inauguració el divendres 19; el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, qui clourà el diumenge dia 21 la fira, a més del conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, que serà l'encarregat d'inaugurar l'exposició 'Habitatge/cat', el dissabte dia 20 al matí.  També està prevista la visita d'una delegació procedent de la localitat francesa de Saint Gaudens interessada en conèixer el certamen de la capital del Pla d'Urgell.  En els tres dies en què es celebrarà, la Fira de Sant Josep obrirà les portes de deu del matí a vuit de la tarda de forma ininterrompuda i sent l'entrada gratuïta. Trasllat de l'estació d'autobusos durant la fira L'Ajuntament de Mollerussa traslladarà entre els dies 15 i 22 de març -ambdós inclosos- l'estació d'autobusos a la rotonda de l'avinguda del Canal amb la carretera de Torregrossa. Amb aquesta mesura es vol millorar el trànsit i la circulació durant els dies del certamen i de muntatge i desmuntatge, del mateix.  A més, l'organització del certamen comptarà pel correcte funcionament de la fira amb una quarantena de joves que van dur a terme un curs de formació per Nadal i que desenvoluparan durant el certamen tasques de personal auxiliar en punts d'informació, aparcaments, jornades, protocol, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.