Empresonen l'acusat de robar en cases d'urbanitzacions de la Bisbal del Penedès

Els Mossos d'Esquadra de Vilafranca del Penedès van detenir el 9 d'abril un jove de 25 anys a qui s'atribueix una llarga llista de robatoris a domicilis de de l'Alt i el Baix Penedès. Segons es va detallar ahir, s'imputen a l'acusat 18 robatoris a habitatges de la urbanització Plana de les Torres de Torrelles de Foix –que és on residia–, així com cinc robatoris més a immobles de la urbanització l'Esplai del Penedès i a la de Can Gordei de la Bisbal del Penedès. A banda, a part d'aquests delictes, també se sospita que és al darrere d'un atracament en una benzinera de Santa Margarida i els Monjos, un robatori amb violència i intimidació a Viladecans, i d'un altre a Sant Martí Sarroca.

Les unitats d'investigació de l'Alt i del Baix Penedès treballaven des de novembre del 2008 en l'aclariment d'aquests robatoris, en què hi havia indicis que eren comesos per alguna persona que coneixia la zona. Després de diverses gestions, van poder determinar que el suposat delinqüent havia ocupat una de les cases de la urbanització Plana de les Torres de manera il·legal, i que des d'allà cometia els robatoris a altres immobles. Per això, els Mossos van efectuar una entrada i registre en aquest domicili, on van localitzar objectes dels quals s'havia denunciat la sostracció. Amb tot, l'arrestament del sospitós es va fer a Vilafranca del Penedès, on el jutjat de guàrdia en va ordenar l'ingrés a la presó. Tot i això, la investigació continua oberta, ja que no es descarta que estigui implicat en altres robatoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.