Punt divers

El vent obliga a interrompre el servei del cremallera de Núria i a evacuar-ne 100 passatgers

COMARQUES GIRONINES

El temporal de vent ha obligat a interrompre aquest dissabte el servei del cremallera de Núria entre Ribes de Freser i Queralbs, al Ripollès, per arbres que han caigut a les vies i han malmès la catenària. La falta d'electricitat ha deixat el cremallera sense funcionar i ha obligat a evacuar 100 passatgers que hi anaven a bord amb l'ajuda dels Bombers. Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha programat un servei substitutori d'autobusos per cobrir el tram tallat. El funicular de Gelida torna a estar interromput per causa del subministrament elèctric. També hi ha tallats trams de les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i no funciona el funicular de Vallvidrera ni l'aeri d'Olesa-Esparraguera.

A causa del fort vent d'aquest matí, han caigut diversos arbres a la via que han afectat diversos serveis d'FGC. S'ha interromput el servei entre Sarrià i Sant Cugat-Sabadell-Terrassa a la línia del Vallès; entre Igualada i Sant Esteve Sesrovires a la línia Llobregat-Anoia; i entre Manresa i Olesa de Montserrat a la línia Llobregat-Anoia.

A causa del fort vent d'aquest dissabte al matí els serveis d'FGC s'han vist afectats en diversos punts de les línies. Els serveis tècnics d'FGC treballen conjuntament amb el Centre d'Emergències de Catalunya (CECAT) per resoldre les incidències durant el dia d'avui. L'afectació del temporal de vent a la xarxa de carreteres també dificulta el servei alternatiu d'autobusos.

A la línia Barcelona-Vallès han caigut diversos arbres en diferents punts de la línia ocupant la via i afectant la catenària. El servei ha quedat interromput entre Sarrià i Sant Cugat-Sabadell-Terrassa.

El servei de la línia del Vallès es desenvolupa amb normalitat entre la plaça de Catalunya i Sarrià, inclosos els ramals d'Avinguda Tibidabo i Reina Elisenda.

A la línia Llobregat-Anoia, han caigut diversos arbres en diferents punts de la línia, que han ocupat la via i han malmès la catenària. Concretament, s'han vist afectats els trams entre Igualada i Sant Esteve Sesrovires i entre Manresa i Olesa de Montserrat.

El servei de la línia Llobregat Anoia es desenvolupa amb normalitat entre Barcelona -plaça d'Espanya- i Sant Esteve Sesrovires, i també entre Barcelona i Olesa de Montserrat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.