Punt divers

L'empresa Preindsa de Santa Oliva presentarà un ERO que afectarà 27 treballadors

CAMP DE TARRAGONA

L'empresa Preindsa, dedicada a la fabricació de peces de plàstic per vehicles i ubicada a Santa Oliva (Baix Penedès), presentarà en breu un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) al comitè d'empresa, que afectarà 27 treballadors del 60 que ocupa la fàbrica. Tal com ha explicat a l'ACN el responsable de la Federació del Metall, Construcció i Afins (MCA) de l'UGT de Tarragona, Manel Molina, l'empresa ja ha comunicat als representants dels treballadors la 'intenció' de presentar l'ERO, fet que podria tenir lloc 'aquesta setmana o la vinent'. UGT considera que el nombre d'acomiadaments previst és 'massa elevat' per l'actual situació de l'empresa i defensa l'aplicació de 'suspensions temporals'.

Molina ha explicat que, tot i no haver-hi una presentació 'oficial' de l'ERO, l'empresa ja ha traslladat a la delegada d'UGT la presentació 'imminent' de l'ERO. 'Tot i la conjuntura actual del sector de l'automòbil, són massa acomiadaments per aquesta empresa', ha afirmat Molina. Així, UGT treballa en la línia que, abans de presentar l'ERO, l'empresa 'es plantegi una suspensió temporal' dels contractes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.