Punt divers

Els Bombers de la Generalitat treballaran tota la nit per controlar l'incendi de Lladorre, que ja ha cremat 60 hectàrees

ALT PIRINEU I ARAN

Els Bombers de la Generalitat treballaran tota aquesta nit per controlar el foc que afecta, des d'aquest diumenge al migdia, un paratge amb vegetació baixa del nord del nucli de Boldís Sobirà, al terme municipal de Lladorre (Pallars Sobirà). Fins aquest diumenge al vespre, les flames ja han calcinat unes 60 hectàrees de vegetació, principalment de matollar baix i zona de pastura. Disset dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen a la zona, que és de difícil accés, a l'espera que aquest dilluns al matí, es puguin incorporar els mitjans aeris amb les primeres llums del dia.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, la muntanya afectada és molt escarpada i de difícil accés, fet que ha determinat l'actuació dels efectius. Els Bombers han treballat tota la tarda amb eines manuals i, amb l'ajut dels mitjans aeris, han pogut controlar el flanc esquerre de l'incendi. El cap del foc ha arribat fins a dalt de la carena i allà, lloc on encara hi ha neu, s'ha apagat tot sol. Aquest diumenge al vespre, només resta actiu el flanc dret, encara que amb molt poca activitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.