Successos

successos

Quatre encaputxats lliguen i roben uns jubilats i el seu nét a Freginals

Els delinqüents es van emportar 4.000 euros i diversos aparells electrònics

El succés ha creat alarma i consternació en aquest petit municipi del Montsià

Un alarmant episodi és el que van viure dissabte passat a la matinada un matrimoni de Freginals (Montsià) i el seu nét de dotze anys. Les víctimes eren a casa seva quan, de sobte, quatre individus que anaven encaputxats van irrompre al domicili, situat al carrer Verge de Montserrat, al costat mateix de l'església i en ple centre urbà. Els presumptes delinqüents van immobilitzar ràpidament els afectats, als quals van lligar de mans i peus amb cinta americana i els van amenaçar insistentment tot reclamant-los que els fessin entrega de diners. En un primer instant, a més, a la dona li van tapar els ulls i, al jove, tant la boca com els ulls. A causa d'aquests greus fets, el matrimoni, que no va saber precisar si els lladres anaven armats, va acabar dient-los on tenien els diners, ja que fins i tot els van atemorir advertint-los que si es resistien “matarien el nen”.

A continuació, els sospitosos van agafar la dona, que en tot moment va ser l'encarregada de conduir-los allà on li van manar. Per aquest motiu, va ser la persona que va patir més lesions, ja que li van donar diverses empentes –segons sembla, afortunadament, ni els avis ni el seu nét van sofrir ferides de caràcter greu–. A més, tot i que finalment els va mostrar on guardaven els diners, després d'apropiar-se'n n'hi van demanar una quantitat més elevada. Segons fonts pròximes al cas, els individus van fugir amb uns 4.000 euros i amb diferents aparells electrònics. Aquella mateixa nit, els Mossos d'Esquadra, que són els qui s'han fet càrrec del cas, es van dirigir a l'immoble, van realitzar la inspecció ocular de la finca i van prendre declaració als denunciants. De moment, la investigació està oberta, si bé ahir a última hora encara no s'havia efectuat cap detenció dels autors, dels quals se sospita que eren de l'Europa de l'Est.

El succés ha causat alarma i consternació al municipi, de només 450 habitants, ja que les víctimes “són un matrimoni normal i corrent”, en paraules de l'alcalde, Josep Lluís Fernández. De fet, la dona és una perruquera jubilada i l'home era paleta. A l'immoble també hi viu un fill que es dedica a la construcció però que en el moment de l'assalt era fora de viatge. “Van entrar en aquesta casa com haurien pogut entrar en qualsevol altra”, va afegir el batlle. Ara bé, segons van assenyalar alguns veïns, les víctimes havien venut recentment una finca, una informació que d'alguna manera hauria pogut arribar a orelles dels lladres, i explicaria per què van triar aquest immoble del carrer Verge de Montserrat i no un altre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.