Punt divers

CiU reclama que els rètols de la línia ferroviària Lleida - la Pobla de Segur estiguin també en català

Marta Alòs, diputada de Convergència i Unió, ha informat aquest divendres en un comunicat que entrarà al registre del Parlament de Catalunya una proposta de resolució en la qual reclama al Govern de la Generalitat que 'els rètols dels trens de la línia ferroviària Lleida - la Pobla de Segur estiguin també en català, la llengua pròpia de Catalunya'. La diputada argumenta que des de l'1 de gener de l'any 2005, la Generalitat de Catalunya n'és la propietària i té la competència total en la gestió de la línia ferroviària Lleida - la Pobla de Segur, i que 'un dels objectius d'un govern també ha de ser la normalització lingüística del país'.

Per això reclama que els rètols d'aquesta línia estiguin també en català. Segons explica Alòs, els rètols de l'exterior dels trens de la línia ferroviària esmentada encara figuren només en llengua castellana, igual que als rètols interiors, en els quals figura la informació que aquests trens pertanyen a 'regionales'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.