Punt divers

L'exregidor de cultura de Collbató, la seva dona i el fill pateixen una intoxicació a casa seva sense que se'n coneguin les causes

ZONA METROPOLITANA

L'exregidor de cultura de Collbató, Ramon Milán, de 47 anys, ha resultat intoxicat greu a casa seva juntament amb la seva dona, Anna Maria R. M., de 45 anys, i el seu fill, menor d'edat. Ha estat un familiar qui ha trobat la família inconscient a casa seva, quan faltaven pocs minuts per les dues del migdia d'aquest dijous, i ha alertat els Bombers de la Generalitat. S'han desplaçat al lloc dels fets quatre dotacions i també un helicòpter del 061, que ha traslladat Milán a l'Hospital de Bellvitge amb pronòstic greu. La seva dona i el menor han recuperat la consciència amb l'arribada dels sanitaris i han estat traslladats a l'hospital de Martorell i al Sant Joan de Déu, respectivament. De moment, es desconeixen les causes de la intoxicació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.