Punt divers

Tresserras confia que el relleu al ministeri de Cultura no afectarà el futur del museu Thyssen de Sant Feliu

COMARQUES GIRONINES

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, s'ha mostrat convençut que el relleu al capdavant del ministeri de Cultura no afectarà el futur del museu Thyssen que la baronessa Carmen Cervera vol fer a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Tresserras ha explicat que amb l'anterior ministre, César Antonio Molina, ja hi havia 'acords verbals pendents de ser posats en marxa' i que creu que no hi ha d'haver 'modificacions substancials' un cop en parlin amb la nova ministra de Cultura, Ángeles González Sinde. 'A banda de les converses, hi ha un molt bon projecte fet per aquest model', ha defensat el conseller.

Després de la darrera compareixença conjunta del ministeri, la Generalitat i la pròpia baronessa, es va explicar que el museu es faria a l'antiga fàbrica surera de Can Serra i que les obres començarien a mitjan del 2010. El museu estarà dedicat a la pintura catalana i es dirà Centre d'Art de Pintura Catalana Thyssen-Bornemizsa. El projecte s'ha pressupostat en 15 MEUR però les diferents institucions implicades encara no han comunicat quina part en posarà cadascuna


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.