Punt divers

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès tancarà dimecres el CEIP si no se'ls informa 'oficialment' d'un cas de meningitis

L'alcalde de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès), Josep M. Puigibet, ha avançat que tancarà aquest dimecres el CEIP Ull de Vent si no se'ls comunica 'oficialment' que s'ha produït un cas de meningitis al col·legi. En concret, lamenta que tot just aquest dimarts al vespre ha conegut 'de forma indirecta' la notícia que diumenge passat va ingressar a cures intensives de l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona un alumne de l'escola. Així, Puigibet denuncia que tres dies després 'ni la directora del Centre ni la Delegació d'Ensenyament de Tarragona ha ofert un comunicat especial d'aquest fet'.

L'alcalde manifesta la seva 'indignació i ràbia continguda' perquè ni la regidora d'Ensenyament, la de Sanitat ni ell mateix tenen cap notícia oficial a dia d'avui del fet. Afegeix que tres dies després el menor continua a l'hospital i ni la directora del Centre ni la Delegació d'Ensenyament de Tarragona han informat d'aquest episodi.D'altra banda, l'alcalde es pregunta com es manifesta aquesta malaltia o com es pot detectar, dubtes que 'en aquest moment ens preguntem tots', ja que el nens de l'escola poden 'estar exposats a un virus que no saben com es manifesta'.Puigibet afegeix que es demanaran responsabilitats polítiques al delegat d' Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tarragona i responsabilitats personals a la directora del Col·legi, ja que 'a les nou del vespre d'aquest dimarts encara no s'han posat en contacte amb cap responsable municipal'.Així, davant d'aquesta 'actitud nefasta per la salut de tots el nostres petits', per part 'de la direcció del centre així com la Delegació d'Ensenyament de Tarragona', l'alcalde ha comunicat que 'si no existeix un comunicat oficial el dia de demà' tancarà 'de forma preventiva' el Col·legi Ull de Vent per ordre municipal.D'altra banda, explica que s'han posat a disposició de la família afectada per qualsevol necessitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.