Punt divers

24 dotacions treballen encara per extingir el foc de Benifallet

24 dotacions de bombers treballaven a les 7 del matí per acabar d'extingir el foc que crema des d'aquest dilluns a les 5 de la tarda a Benifallet (Baix Ebre). Són vehicles d'aigua als quals se'ls havien de sumar els mitjans aeris que ahir van deixar de treballar en caure la nit, i que s'havien de reincorporar a les tasques d'apagar les flames en fer-se clar. El foc està controlat des de la una de la matinada, però durant la matinada hi ha hagut alguna revifada. De moment es calcula que el foc ha consumit entre 25 i 30 hectàrees en una zona molt abrupta, entre la carretera C-43 i el riu Ebre. El foc ha obligat a desallotjar alguns masos disseminats per la zona com a mesura de precaució.

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat activava aquest dilluns a un quart de deu de la nit la fase d'alerta del pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (Infocat). L'avís de l'incendi es va rebre cap a les cinc de la tarda a la zona de la Font Dendé del municipi de Benifallet. Segons les informacions del cos d'Agents Rurals han cremat unes 20 hectàrees, 5 hectàrees de matoll i 15 de pi blanc i alguna alzina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.