Punt divers

La Diputació de Lleida ajudarà els ajuntaments a arreglar les destrosses produïdes pel vent

PONENT

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, afirma que la Diputació atendrà les peticions dels ajuntaments per arreglar les quantioses destrosses produïdes pel temporal de vent que va afectar durant aquest dissabte les terres de Lleida. Gilabert anuncia que els danys en instal·lacions municipals han estat quantiosos i que ara s'haurà de valorar la despesa que suposarà refer-ho tot. Des de la Diputació de Lleida s'atendran les sol·licituds dels ajuntaments en funció de les possibilitats econòmiques. Algunes instal·lacions municipals han resultat molt afectades pel vent i s'espera poder resoldre-ho el més aviat possible.

Gilabert ha fet aquestes declaracions durant la visita que ha fet a la cooperativa de l'oli i a unes bodegues de ví de la Pobla de Cérvoles (Garrigues). Respecte a l'oli afirma que des de la Diputació s'aposta per la comercialització dels productes autòctons i de producció tradicional.
Finalment ha valorat positivament que gairebé tots els pobles de la demarcació de Lleida hagin presentat projectes pel fons d'Inversió del govern espanyol perquè permetrà millorar infraestructures que en alguns municipis són deficitàries. La Pobla de Cérvoles celebra aquest diumenge la tercera edició de la Fira de l'oli nou i de les orelletes on, a part de poder comprar oli de la cooperativa, també s'ha fet un esmorzar popular.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.