Punt divers

Detinguts tres treballadors d'una empresa de Constantí per robar-hi material valorat en 60.000 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat tres individus per haver comès un delicte continuat de furt en una empresa del sector informàtic de Constantí (Tarragonès). Els detinguts són Jesús C. P., veí de Constantí, de 20 anys i nacionalitat espanyola; César B. F., veí de Salou, de 32 anys i nacionalitat espanyola, i Said A., veí de Reus, de 40 anys i nacionalitat marroquina. Els tres detinguts eren treballadors de l'empresa on havien robat. Aprofitaven un fals sostre del magatzem per amagar-hi els objectes i agafar-los des dels vestidors, un cop passat l'arc de seguretat de l'empresa. El material robat puja a un valor de fins a 60.000 euros.

Els Mossos imputen una quarta persona per un delicte de receptació, per comprar el material robat.Les investigacions es van iniciar arran de la denúncia de l'empresa sobre la possible sostracció de material, que podria haver començat ja el mes d'agost de 2008 i que s'hauria donat fins al mes de febrer d'aquest any. Els responsables de l'empresa havien notat que hi havia un degoteig constant de gènere, que els investigadors, un cop acabada la instrucció del cas, han xifrat en uns 60.000 euros en aparells de hardware, com ara Ipod's, aparells de GPS, cinc ordinadors portàtils, PDA i diversos PC, entre altres. Els tres implicats tenien unes tasques predefinides, i sempre actuaven de la mateixa manera. Un d'ells era qui decidia quin podia ser l'objecte més interessant a furtar, segons la demanda en el mercat negre, mentre que els altres dos es dedicaven a materialitzar el furt. Per tal de burlar les mesures de seguretat de l'empresa, els detinguts col·locaven els objectes al fals sostre del magatzem, per poder-los agafar, un cop passat l'arc de seguretat, des dels vestidors de l'empresa, que compartien fals sostre. Una vegada fora de les instal·lacions, els detinguts venien els aparells a tercers, entre els quals es troba Magí L. G., veí de Castellvell del Camp de 27 anys i nacionalitat espanyola. Magí L. G. ha quedat imputat per un delicte de receptació i conductes afins. Els tres detinguts van passar dijous passat a disposició del jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona en funcions de guàrdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.