Punt divers

Comença la licitació de la millora del tram de la C-44 entre el Coll de Fatxes i l'Eix de l'Ebre

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha iniciat la licitació dels treballs de millora del ferm de la C-44, de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) a Móra la Nova (Ribera d'Ebre), que suposaran una inversió de 2,8 MEUR i s'executaran l'any vinent. L'actuació que ara s'impulsa comprèn un tram de 12,5 quilòmetres de longitud, en els termes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa (Ribera d'Ebre) i Móra la Nova, entre el Coll de Fatxes i l'Eix de l'Ebre (C-12). La previsió és que les obres siguin licitades per 2,8 MEUR, s'adjudiquin durant aquesta tardor i comencin el segon trimestre de 2010. El termini d'execució dels treballs serà de sis mesos.

Les actuacions previstes són el reforçament del ferm al llarg de tot el tram, amb un tractament específic en aquells punts que presentin més desgast; la millora de les barreres de seguretat; el reperfilat, neteja de cunetes, construcció de noves cunetes de formigó i recreixement d'altres existents; la millora dels sistemes de drenatge, el condicionament d'accessos; les millores de l'estabilitat dels talussos; així com la renovació de la senyalització vertical i horitzontal.De fet, el DPTOP ha programat dues actuacions de millora a la C-44, carretera de la xarxa bàsica que va des de la costa, on connecta amb el corredor del Mediterrani (AP-7, A-7 i N-340), fins a l'interior, on connecta amb l'Eix de l'Ebre (C-12). En aquest sentit, ha licitat les obres de millora en el tram entre l'N-340 i el Coll de Fatxes, al terme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i ara, inicia la licitació del tram següent, entre el Coll de Fatxes i la C-12.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.