Punt divers

Carod considera que la falta d'acord sobre l'Estatut de Catalunya desprestigia el TC

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira considera que la falta d'acord sobre l'Estatut d'Autonomia de Catalunya desprestigia el Tribunal Constitucional, perquè la meitat del tribunal s'hauria d'haver renovat ara fa dos anys. Carod afirma que això genera dubtes entre la societat que veu que s'hauria de pronunciar sobre els recursos presentats pel Partit Popular sobre l'Estatut de Catalunya, un nou Tribunal Constitucional amb unes noves bases. Carod afirma que és obvi que el Tribunal Constitucional no està en el millor moment moralment, legalment ni democràticament i que la sentència posaria en dubte la legitimitat de les institucions que l'han aprovat.

El vicepresident del Govern afirma que l'Estatut aprovat en referèndum pels ciutadans de Catalunya és constitucional i que compleix les lleis en vigor a l'estat espanyol. També afirma que cada vegada hi ha més gent que creu que deu persones no poden modificar el que ha votat en referèndum el poble de Catalunya i que això posaria en dubte el critèri de les màximes institucions de Catalunya i de l'estat espanyol.Carod ha fet aquestes declaracions durant la visita que ha fet a la població de L'Albagés a les Garrigues, on ha inaugurat la remodelació del passeig de les Garrigues, després que aquest divendres, el Tribunal Constitucional hagi tornat a votat sobre els recursos de l'Estatut de Catalunya sense arribar a un acord.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.