Punt divers

Creen una Marxa Popular en memòria de tres joves de les Valls d'Àneu morts en accident a la muntanya l'any passat

L'Associació esportiva escolar SES Morelló de les Valls d'Àneu i la Secció de Muntanya del EECVA han creat la Marxa Popular de les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà) en memòria d'Edu Castellarnau, Just Civat i Quique Bardella, morts en accidents a la muntanya fa un any aproximadament. La primera edició de la marxa ha tingut lloc aquest diumenge amb la participació de 158 persones, 120 a la caminada popular i 350 en un dinar homenatge. Amb aquesta iniciativa, que es vol que sigui anual, es vol retre homenatge a aquests tres joves que van perdre la vida a la muntanya, que tant els agradava, i potenciar la pràctica de l'excursionisme tot donant a conèixer l'entorn natural de les Valls d'Àneu.

Aquests tres joves van perdre la vida mentre practicaven esport a la muntanya; el Just i el Quique esquí a les Valls d'Àneu i l'Edu, escalada a Itàlia. Els organitzadors de la Marxa han cregut una bona forma de retre'ls homenatge organitzant un Memorial en el qe tothom pugui participar. La Marxa ha comptat amb dos itineraris amb diferents fraus de dificultat, distàncies i relleus; una modalitat de 'Marxa Popular' amb 18,5 quilòmetres i una modalitat de 'Caminada popular' de 3,5 quilòmetres.Al Memorial s'hi han implicat els amics dels tres joves, la gent que compateix la passió per la muntanya i la gent dels pobles de les Valls d'Àneu d'on formaven part molt activament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.