Punt divers

La primera fira Salut i Vida de Mollerussa obrirà portes dijous amb una vintena d'expositors

PONENT

La primera edició de la fira Salut i Vida que se celebrarà a la capital del Pla d'Urgell des del pròxim dijous fins a dissabte obrirà portes amb una vintena d'expositors. L'alcaldessa de Mollerussa i presidenta de l'entitat firal, Teresa Ginestà, ha recordat que quan van anunciar la celebració d'aquest certamen ja no es van marcar grans fites a l'hora de portar-lo a terme i s'ha mostrat satisfeta que malgrat l'actual moment econòmic una vintena d'expositors s'hagin decidit a participar-hi. El certamen ofereix de forma paral·lela un ampli programa de jornades i activitats relacionades amb la gent gran.

El primer Saló Mollerussa Salut i Vida està dedicat a l'exposició de productes, serveis i tecnologies adreçades a millorar la qualitat de vida de la gent gran. El certamen, que obrirà de dijous a dissabte amb un horari de les deu del matí a les vuit del vespre de forma ininterrompuda i amb entrada gratuïta, aplega una vintena d'expositors procedents de Lleida i altres punts com Barcelona, Múrcia o València.El director de Fira de Mollerussa, Pere Gatnau, ha detallat que entre els expositors n'hi ha que es dediquen a les assegurances, l'òptica, al material per facilitar la mobilitat en habitatges, i a l'audició. Així mateix, també hi seran presents institucions, la Creu Roja i clíniques privades com el Centre Mèdic del Pla d'Urgell, entre d'altres.Pel que fa al programa de jornades tècniques, en total n'hi ha quinze i s'espera que donin un caràcter més dinàmic al certamen. El Pavelló Verd del recinte firal acollirà el desenvolupament d'aquestes sessions teòriques i pràctiques, en dues sales que s'han habilitat per poder portar a terme aquestes activitats. Entre aquestes activitats doncs, hi ha una sessió pràctica de Pilates, tallers de relaxació, xerrades sobre com han de jugar els avis el seu paper en la cura dels néts, sobre l'alimentació i l'envelliment, la qualitat de vida i els pensaments positius per viure millor, entre moltes altres.El director territorial del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, serà l'encarregat d'inaugurar oficialment aquesta primera edició de Mollerussa Salut i Vida. Així mateix, també està previst que visiti la fira la consellera de Salut, Marina Geli, concretament divendres a la tarda.D'altra banda, divendres i dissabte es podran fer donacions de sang a la unitat d'extraccions que s'habilitarà a les instal·lacions del Bar del Recinte Firal. La fira també oferirà altres activitats com un apartat de gimnàstica i un circuit de dificultats on els participants podran comprovar les complicacions que es troba la persona disminuïda dins la ciutat com poden ser amb les voreres altes, els accessos als comerços o les mides de les portes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.