Punt divers

Milloren la senyalització de la C-37 entre Sant Salvador de Guardiola i Castellfollit del Boix

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques duu a terme una actuació de millora de la senyalització horitzontal i vertical en punts de la C-37 entre Sant Salvador de Guardiola i Castellfollit del Boix, al Bages. Les tasques consisteixen sobretot en l'adequació de la senyalització dels trams d'avançament per tal d'afavorir la seguretat viària. En concret l'àmbit de l'actuació s'estén en una longitud de catorze quilòmetres. L'actuació té com a objectiu l'adequació de la senyalització vertical i horitzontal pel que fa referència als trams d'avançament tenint en compte el traçat de la via, les limitacions de velocitat existents i la visibilitat disponible en cada zona.

Així els treballs que s'efectuen consisteixen en el repintat de marques vials contínues en l'eix de la carretera, en diferents trams on cal modificar la situació actual. Paral·lelament, es reubicaran els senyals verticals de codi corresponents a la limitació i final de la limitació de l'avançament. Es preveu que aquesta actuació no comporti afectacions significatives al trànsit ja que es tracta d'operacions que s'aniran desenvolupant a l'eix de la carretera, sense ocupar cap carril de circulació, i de treballs fora de la calçada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.