Quatre detinguts per un assalt violent a l'amo d'un bar de Torà

Els Mossos d'Esquadra han detingut en les últimes setmanes quatre homes originaris de l'Europa de l'Est per la seva presumpta implicació en l'assalt violent de què va ser víctima fa tres mesos el propietari d'un bar de Torà, a la Segarra, a qui van agredir per robar-li la recaptació de la màquina escurabutxaques.

La nit del 30 de gener, tres encaputxats van entrar al local a l'hora de tancar i van agredir violentament el propietari, que era sol al local, i li van robar un telèfon mòbil i els diners en metàl·lic de la màquina escurabutxaques. La víctima, que va ser immobilitzada, va ser traslladada posteriorment a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ser operada d'urgència de les lesions que presentava. Els detinguts són dues persones de nacionalitat romanesa de 37 i 18 anys, i dues de búlgares, de 20 i 23 anys. Un dels detinguts té antecedents i està en llibertat després d'haver prestat declaració policial. Els altres tres arrestats, també amb antecedents, han passat a disposició judicial. La investigació continua oberta per localitzar i detenir altres implicats en el robatori, que ja han estat identificats, segons els Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.