Successos

Enxampen a Valls un veí de la Masó que conduïa begut i que no tenia carnet

L'infractor no va respectar un senyal de stop i en la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,71, tres vegades el límit permès

La policia local va interceptar ahir, a tres quarts d'una de la matinada, al carrer Anselm Clavé, de Valls, un veí de la Masó, de 34 anys i d'origen veneçolà, que no va respectar un senyal de stop quan circulava amb un vehicle Seat Ibiza. Els agents van donar l'alto al turisme i van practicar la prova d'alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,71, tres vegades el límit permès, que és de 0,25 per a conductors que no són novells. La policia local també va comprovar que l'home no disposava de carnet de conduir, i només va poder acreditar que tenia el permís de conduir expedit a Veneçuela i, per tant, no convalidat amb el permís de l'Estat espanyol. Els agents van obrir diligències penals a l'home, que, segons va relatar, conduïa el cotxe propietat de la seva companya sentimental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.