Successos

TRÀNSIT

Un conductor mor en xocar contra la tanca d'una casa a Guils

La víctima és un veí de Bellver de Cerdanya que anava tot sol al cotxe

Un veí de Bellver de Cerdanya de 69 anys va morir ahir a la tarda de resultes d'un accident que va tenir quan, amb el cotxe que conduïa, es va encastar contra la tanca perimetral d'una casa a Guils de Cerdanya. L'accident va passar a dos quarts de set de la tarda, quan el cotxe circulava per l'N-260 i, a l'altura del punt quilomètric 181,5, va sortir de la via i va xocar contra l'habitatge. Tot i que els serveis sanitaris van anar al lloc de l'accident per atendre l'home, que viatjava tot sol, no li van poder salvar la vida.

Divendres a la tarda, un veí d'Hostalric de 33 anys, Alfonso Fernández, va morir quan, amb el cotxe que conduïa, un BMW model 525, va sortir de la via i es va encastar contra un arbre a la carretera GI-555, del terme municipal de Riudarenes. En el cotxe, hi anava un acompanyant del conductor que es va fer ferides de gravetat. Aquest accident va passar a dos quarts de quatre de la tarda.

També a causa d'haver sortit de la via, divendres al matí va morir un veí de Quart de 53 anys, Pere Gonzàlez Martín, que anava en moto. El motorista circulava per la carretera C-65 i, quan va ser a l'altura del quilòmetre 27, a dins del mateix municipi de Quart, va sortir de la via i va morir de resultes de la caiguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.