Successos

Riudoms

Tres morts i nou ferits en una col·lisió múltiple

Van perdre la vida una dona i dos homes, tots ells veïns de Barcelona

Un tràgic accident de trànsit va tenir lloc ahir a Riudoms, on van perdre la vida tres persones a conseqüència d'un xoc en què es van veure implicats tres turismes i un tot terreny.

El sinistre es va produir pels volts de tres quarts de deu del matí, al punt quilomètric 868 de la carretera N-420. A causa de la fatal topada, van morir a l'acte els tres ocupants d'un dels cotxes que hi van resultar implicats. En el vehicle sinistrat hi viatjaven una dona de 27 anys i dos homes, de 31 i 60, tots ells veïns de Barcelona.

L'accident també va provocar ferides de diversa consideració a nou de les persones que anaven als altres tres automòbils, que van ser traslladades ràpidament a l'hospital Joan XXXIII de Tarragona i al Sant Joan de Reus. Cap dels nou afectats, però, no presentava ferides greus i els centres sanitaris van afirmar que no es temia per la seva vida.

En la gestió del sinistre hi van treballar diverses patrulles de la policia de la Generalitat, set dotacions dels Bombers i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Fonts dels Bombers van explicar que les tasques d'excarceració de les víctimes mortals van ser laborioses, ja que “es trobaven atrapades”.

A banda, en un principi els bombers van oferir un helicòpter per portar els ferits a l'hospital, però al final no va ser necessari i els trasllats es van fer amb ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.