Successos

ROBATORIS A DOJO

Roben dos tràilers carregats de gènere a Salt i a Girona

A Intereco de Salt es van endur un remolc amb metall, alumini i roba d'esport per valor de més de 30.000 euros i a Transports Simon de Girona van robar un remolc amb peces d'alumini valorades en 40.000 euros

Empreses de transport de Salt i Girona han estat objecte de dos importants robatoris aquest mes. Se'ls han endut els remolcs de dos tràilers carregats de material divers, sobretot metall i alumini.

En el cas d'Intereco de Salt, empresa situada al polígon Torre Mirona, el robatori va tenir lloc el passat diumenge dia 7 de novembre, i tot fa pensar que es va efectuar en ple dia. Els lladres van desenganxar el remolc de la tractora d'un tràiler que estava a l'interior de les seves instal·lacions, i el van enganxar a una tractora que duien ells. El gènere del remolc, metall, alumini i roba d'esport entre altres mercaderies, estava valorat en més de 30.000 euros, i l'empresa l'havia de distribuir l'endemà mateix. De moment no s'ha recuperat res.

Els lladres van entrar a les instal·lacions saltant per la tanca i inutilitzant la porta d'accés per maniobrar-la manualment. També van espiar la càrrega de quatre o cinc camions més que hi havia al recinte de l'empresa. Van fer diversos forats a la lona per veure-la. Van endur-se el que els va interessar més.

Al gener, un cas igual

La mateixa empresa Intereco ja va ser objecte el gener passat d'un robatori amb les mateixes característiques que aquest. Igual com han fet ara, llavors van desenganxar el remolc de la tractora, i se'l van endur. El remolc estava carregat amb mercaderies diverses valorades en més de 60.000 euros, entre les quals hi havia un palet de pinyons per valor de 30.000 euros. Uns dies després, l'empresa va recuperar el remolc buit a la localitat de Rubí (Vallès Occidental).

Robatori a Simon

El dia 1, dilluns, els lladres van assaltar la nau de Transports Simon, situada a la sortida de Girona, a la carretera de Palamós, i es van endur un remolc carregat amb peces d'alumini valorades en uns 40.000 euros. Els assaltants van entrar trencant el carenat de la tanca i un cop a dins van desenganxar la tractora d'un dels camions que hi havia i després van enganxar-hi una tractora que devien dur ells i van fugir. Els lladres també van fer talls a les lones d'altres caixes de la quinzena de camions que hi havia aquell dia, però no en van robar cap més. La càrrega que es van endur provenia d'una empresa de la Garrotxa i anava destinada a França. El dimecres dia 3 al vespre, els responsables de transports Simon, que tenen el telefon de l'empresa retolat a la lona dels seus vehicles, van rebre la trucada de la policia local de Sallent (Bages), que els va informar que el remolc era abandonat a la població. Evidenment, la càrrega havia desaparegut. L'endemà, els responsables de l'empresa van anar fins a Sallent amb una tractora seva i van poder recuperar el remolc. Els Mossos no han trobat els lladres.

LA DATA

7-11-2010
és el dia que els lladres es van endur la caixa carregada de l'empresa Intereco de Salt.

LA XIFRA

30.000
euros
és el valor aproximat de la càrrega dels materials del camió d'Intereco, que encara no ha estat localitzat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.